Saccosäck till busfrön!

Butik 2

Alla busfrön borde ha en saccosäck i sitt hem. En mysig och bekväm sittsäck att slappna av i framför Bolibompa eller att läsa favoritboken i. Eller varför inte en säck att busigt bestiga som Mount Everest?

Saccosäcken provades och godkändes med glädje av dottern. Den är sydd av två matchande Öko-tex certifierade tyger som är mycket behagliga för ögat. Yttersäcken har en dragkedja i botten och är avtagbart och tvättbart i 40 grader.

Efter godkännandet flyttades den till vår fysiska butikshörna i Foormgallerian i Fjärås utanför Kungsbacka.

Maila för prisuppgift och om du önskar  få den uppsydd i ett annat tyg.

Kudde och vimpel i finaste tyget!

Nu fyller vi på med kudde och vimpel i finaste tyget! Kudden har två olika favoritsidor att välja mellan och dragkedja i botten, storlek 50cm x 50cm. Vimpelns längd är 2 m och 30 cm och består av 9 matchande vimplar. Både kudde och vimpel är sydda av samma tyger och passar perfekt tillsammans i barnrummet. Eller i vilket omtyckt rum som helst! Självklart är tygerna Öko tex.

Kudde 2 Kudde Vimpel

Kudden kostar 389kr inklusive innerkudde. Om annat tyg önskas kan du skicka oss ett mail.

Vimpeln kostar 329kr. Önskas ett annat tyg kan du skicka oss ett mail.

Present till nyfödda underverk

Present till tvillingar

Present till nyfödda underverk. Två fantastiskt fina nyfödda små tvillingflickor är mottagarna av dessa söta bodies. Vi hoppas att både de små och deras föräldrar kommer att trivas med dom :-).

Självklart består de av ekologiska tyger och nickelfria knappar.

Det finns fortfarande lite tyg kvar av det vita med små blå blommor och det vita hålstickade ifall du önskar något i denna härliga kombination. Skicka ett mail i så fall så löser vi det. Den aprikosfärgade bodyn, också med fina hålstickade ärmar, finns fortfarande i några få exemplar i butiken.